FreeCross


De FreeCross kan je exclusief bij SportQube Lokeren komen testen.

Met de FreeCross kun je effectief alle spiergebieden trainen: armen, schouders, borst, buik, rug, billen en benen.
Door de vloeiende elliptische stapbeweging worden de gewrichten slechts licht belast, dus de FreeCross is ideaal voor zachte training, zelfs bij gewrichtsproblemen.
Verbruik tot 1000 kcal/uur.Een klant aan het woord

"Een ritje met de elliptigo is heel leuk maar als ik mag kiezen heeft de freecross toch nog een streepje voor. Volgens mij benadert dit het best het loopgevoel. En de core training die er automatisch mee gepaard gaat is een mooi extraatje. Omwille van de low impact op gewrichten, is het dan ook een prima manier om de conditie op peil te houden in geval van een (loop)blessure.

Zowel bovenbenen als armen worden getraind en dat voel je! Je kan tijdens je ritje spelen met de krachtverdeling: de ene keer meer op de armen, de andere keer meer op de benen of gelijkmatig verdeeld. Sturen doe je door je gewicht te verleggen en eens je dat in de vingers hebt, is het echt fun om in de bochten te gaan hangen!"
Gr,
P.

Tarieven aankoop/huur FreeCross


Aankoopprijzen:
* FreeCross: €2998


Huurprijzen:

* 1 uur : 15€
* 3 uur: 29€
* 1 dag: 49€
* 1 weekend: 79€
* 1 week: 179€
* 2 weken: 249€
* Een 10-beurtenkaart: 100€ (10 x 1 uur rijplezier). Beurtenkaarten zijn 1 jaar geldig vanaf datum van aankoop.  Terugbetalingen gebeuren enkel in onderling overleg (bv. medische redenen, ziekte,...)

--> Een langere huurperiode is te bespreken.

Waarborg: 200€