Welkom in de Qube!

Iedereen is van harte welkom om te komen sporten, trainen in The Qube!
  
De Qube bestaat uit 6 toestellen: een roeitoestel, de ski-erg, een curved loopband, een multifunctioneel krachttoestel, een airbike en een toren van meerdere dumbells (1 tem 10 kg).

Daarnaast voorzien we ook een elliptigo op de indoortrainer en enkele matjes voor wie graag wat extra grondoefeningen doet en de stretching nadien.
Trainen kan onder volledige begeleiding (zie tarieven personal training) of op zelfstandige basis maar uiteraard steeds onder toezicht. 


TARIEF:
Voor een 10-beurtenkaart betaal je €120
--> De eerste sessie doorlopen we samen alle toestellen. Hoe stellen we alles in, welke oefeningen kan ik uitvoeren, waar moet ik op letten,....
--> Je ontvangt een mapje met daarin de gebruiksaanwijziging van ieder toestel, voorbeeldoefeningen bij de toestellen en een logboek om je eigen training op in te vullen.
--> Vanaf training 2 kan je dus zelfstandig aan de slag, maar uiteraard zijn we steeds aanwezig voor vragen, opvolging, advies,....
--> Een trainingssessie duurt 1 tot maximum 1u30. Maar je bepaalt zelf hoelang je sport. Ook op 30 minuten kan je al heel wat bereiken.
--> Trainen kan enkel na afspraak, gelieve steeds minimum 24u op voorhand contact op te nemen op het nummer 0474 60 90 83.PRAKTISCH:

--> gelieve steeds propere sportschoenen te voorzien! Bij het binnen komen van de gym kan je schoenen wisselen en je sportzak netjes opbergen.
--> gelieve steeds een handdoek mee te brengen voor tijdens de training
--> een fles water is toegelaten op de sportvloer, geen frisdranken
--> gelieve na gebruik van de toestellen alles proper achter te laten, we voorzien ontsmettingsproduct in de gym